Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK
Odată, la început, când internetul începuse să prindă rădăcini și în Romania, totul era mai simplu. Site-urile nu avea interfețe inteligente. Să îți faci un cont era foarte simplu. Nu se încărcau scripturi peste scripturi care putea să se blocheze oricând. Reclamele nu te agasau și nu îți mâncau toată banda necesară încărcării site-ului. Google nu încerca să îți bage pe gât ceea ce crede el că este popular și relevant.
Ce ar fi să ne aducem aminte de vremurile bune ale internetului în câteva imagini?
Citește mai mult »Ne dorim să fim creativi. Este o stare umană, o abilitate cu care ne naștem și pe care trebuie să o cultivăm pentru a putea depăși anumite situații sau pentru a aduce ceva nou în viața noastră. Fiecare dintre noi este creativ, mai mult sau mai puțin. Cu toate acestea există situații în care nu ne putem gândi la nimic nou. De cele mai multe contextul sau mediul este de vină pentru tăirea elanului creativ. Metoda Walt Disney ne ajută în depășirea acestui obstacol.
Citește mai mult »
Orice dispozitiv, indiferent de scopul lui, acum poate accepta o conexiune la internet. Este o modă, aparent o necesitate, de a controla aragazul sau mașina de spălat cu ajutorul smartphone-ului, prin intermediul internetului. Deși astfel de produse se scot pe bandă, nimeni nu s-a gândit că ele ar putea reprezenta un pericol cibernetic. Pot primi și mod emite date, iar printre acestea se pot strecura și viruși.
Citește mai mult »Sunt sigur că ați auzit până acum de termenul de Brainstorming. El desemnează o practică menită să ne stimuleze creativitatea și să ne ajute în rezolvarea problemelor. Este o metodă foarte bună prin care ne punem la încercare gândirea și lăsăm imaginația să zburde puțin, sperând să obținem niște idei bune care ne vor ajuta la îndeplinirea scopului.
Citește mai mult »
Multe companii din întreaga lume care se ocupă de crearea soft-urilor antivirus semnalează o creștere exponențială a infracționalității cibernetice. De curând utilizatorii Yahoo! au avut parte de probleme din cauza unui virus care se activa fără a fi nevoie să dai click pe un program sau să deschizi un mail. El se infiltra prin intermediul reclamelor de pe site.
Citește mai mult »
Domeniul noilor tehnologii scoate pe bandă dispozitive și aplicații care promit să ne facă viața mai ușoară. Știm cu toții că nu este așa și că ele reprezintă doar o nevoie artificial indusă. Dar uneori apare și ceva revoluționar, dar a cărui importanță o sesizăm destul de târziu. În cazul de față este vorba despre imprimarea 3D.
Citește mai mult »Până acum ne-a făcut de cap cu tehnologia și cu planeta. Imediat ce se strică o mică componentă a unui dispozitiv îl aruncăm, pentru că e mai simplu și mai ieftin să cumperi unul nou. În fiecare mic aparat există substanțe extrem de poluante care nu pot fi reutilizate (sau mai bine zis nu sunt reciclate) și care ajung în natură. E cazul să ne gândim și la viitor.
Citește mai mult »Anul trecut au fost făcuți pași importanți spre dezvoltarea unor tehnologii pe care le vedeam doar în filmele SF. Realitatea virtuală este un cuvânt destul de cunoscut, dar abia de curând am început să vedem (doar câțiva norocoși, bineînțeles) efectiv ce înseamnă. Acest lucru a fost posibil prin dezvoltare ochelarilor inteligenți și a dipozitivelor care ne scufundă întreaga privire și auzul într-o realitate alternativă.
Citește mai mult »
Probabil că nu vă așteptați, dar patul ”smart” există și contrar așteptărilor e destul de inteligent. El a fost dezvăluit ieri la CES 2014 și în scurt timp își așteaptă somnoroșii să îl încerce.
Pe numele său Sleep Number X12, patul vă va demonstra cât de bun este un somn în condiții inteligente. Prețul său pleacă de la 8000$ și este o soluție bună atunci când simplele aplicații de mobil sau alte dipozitive pentru un somn liniștit, nu dau rezultate.
Citește mai mult »Copyright © LINK Academy. Toate drepturile rezervate. Confidenţialitate.