Acest site folosește cookie-uri pentru analiză, conținut personalizat și publicitate. Folosind acest site, confirmați că sunteți de acord. Vezi detalii.OK
Pe 7 ianuarie va începe în Las Vegas cea mai mare și mai importantă expoziție de tehnologie din lume. Este vorba de ”Consumer Electronics Show - CES 2014” sau mai simplu ”Expoziția de electronice destinate consumatorilor”.
Citește mai mult »
Anul acesta este pe final. Când o fi trecut, nu se știe. De abia scăpasem de hainele groase și iată că am intrat din nou în iarna care anunță schimbarea anului. Primul gând care vine cu noutatea este cel de mai bine. Planurile pentru 2014 ar trebui puse pe hârtie. Ce n-am făcut anul acesta și vom face la anul, ce n-a mers și vom încerca din nou, ce ne propunem pentru progresul nostru de pe toate planurile, ar trebui să fie reperele în jurul cărora planul se va contura.
Credeți că anul 2013 a fost unul foarte bun pentru tehnologie? 2014 și anii care vor urma vor fi și mai suprinzători pe măsură ce cuvântul ”smart” va deveni definitoriu pentru orice aparat, fie el chiar și un filtru de cafea. Butoanele au devenit demodate, iar ecranele nu mai au niciun haz dacă nu sunt puțin curbate. Ne trebuie ceva nou în permamenență, pentru că așa ne-a obișnuit tehnologia. Și tot ea ne-a învățat că tot ce e nou și inovator, e și foarte util. Vrei nu vrei, trebuie să ai smartphone și câteva aplicații, pentru a fi cât de cât în pas cu lumea.
Dar să vedem la ce ne putem aștepta în 2014.
Citește mai mult »
Apariţia Cloud Computing-ului a schimbat modul în care majoritatea utilizatorilor folosesc Internetul, însă şi modul în care salvează datele.
Datorită creşterii vitezei de broadband, nevoia de a deţine un software pe calculatorul personal sau pe site-ului companiei a devenit tot mai mică.
Astăzi, utilizatorii folosesc un număr tot mai mare de soluţii web în ceea ce priveşte soft-ul, iar cloud-ul permite acestor soluţii un nivel superior de accesibilitate, ceea ce este extrem de convenabil pentru utilizatorii al căror imperativ este mobilitatea şi flexibilitatea.
Sperăm că ați găsit primele 10 sfaturi utile şi că le veţi folosi în continuare. Dacă încă nu aţi început să le folosiţi, vă sfătuim să faceţi aceasta cât mai repede, deoarece, după cum am mai menţionat, în acest fel vă veți asigura că sunteţi pe drumul corect către crearea unui layout profesionist pentru site-ul dvs.
În timp ce lucraţi la calculator, acasă sau la serviciu, probabil nu vă gândiţi prea mult (sau deloc) la poziţia corpului. Totuşi, aceasta este una dintre activităţile căreia îi dedicăm din ce în ce mai mult timp, mai ales dacă profesia noastră este legată de calculator. Din acest motiv, nu ar trebui să ignorăm importanţa poziţiei corpului şi a şederii corecte pe scaun.
Am pregătit pentru dumneavoastră 9 sfaturi eficiente despre cum să vă faceţi munca la calculator mai sănătoasă şi mai confortabilă:
Dacă analizați site-urile web ale multor companii, veţi vedea că, în general, acestea respectă tendinţele actuale care există în design. Puţine companii, precum Apple, au devenit însă trendsetteri în acest domeniu.
În care grup doriţi să se afle compania dumneavoastră, în cel care urmează sau în cel care creează trendul? Vă dezvăluim 8 trucuri cu ajutorul cărora site-ul celor de la Apple oferă o experienţă de utilizator foarte bună. Acestea vor fi utile atât profesioniştilor cu experienţă, cât şi începătorilor în domeniul designului web.
Citește mai mult »Copyright © LINK Academy. Toate drepturile rezervate. Confidenţialitate.