Seminar gratuit: Ești investitor începător? Află cum să îți evaluezi acțiunile!
Acest seminar se adresează tuturor celor care își doresc să afle mai multe despre alternativele viabile de a-și investi capitalul, dincolo de tradiționalele depozite bancare sau investiții imobiliare.
Participanții la acest seminar își vor face o imagine de ansamblu despre importanța piețelor financiare, crearea de plus valoare într-o societate modernă, în speță a piețelor de acțiuni, și vor cunoaște mecanismele care stau la baza funcționării acestor piețe. De asemenea, se va discuta despre metodele de bază prin care acțiunile cotate la bursă pot fi evaluate de către un investitor interesat să identifice noi oportunități de investiții.
Bonus: La cererea participanților, acest seminar va conține și un segment special de o oră (de la 20:00-21:00) pe tema fraudelor bancare, de care se va ocupa un al doilea speaker, Andrei Popescu. În cuvintele sale, sistemul bancar a reprezentat un „butoi cu miere” care nu putea să nu reprezinte de-a lungul timpului o veritabila țintă in acest sens. Obiectivul acestui segment este de a va prezentă o viziune autentică asupra celei mai mari crize financiare din toate timpurile, cea din perioada 2008 – 2012, dar și două dintre cele mai celebre cazuri de frauda internă din bănci la nivel internațional.
Profesor: Călin Meteș și Andrei Popescu
Călin are peste 10 ani de experiență pe piața de capital românească și internațională în calitate de analist de investiții, fiind specializat în analiza companiilor listate la bursă, precum și a companiilor necotate. Deține cea mai prestigioasă certificare internațională în domeniul investițiilor, Chartered Financial Analyst (CFA), iar experiență sa include munca în cadrul unor companii de talie regională, precum Raiffeisen Asset Management, dar și globală, ca Franklin Templeton.
Andrei, având o experiență de peste 12 ani în banking, lucrând pentru grupuri internaționale mari (precum Unicredit, EFG Eurobank, Fortis sau BNP Paribas), beneficiază de o semnificativă expertiză în domenii bancare cheie, cum ar fi: financiar, plăți, managementul riscurilor, control intern, dar și proiecte complexe, transversale, precum implementarea Web Interface sau Data WareHouse. În calitate de Head of Risk și Permanent Control al BNP Paribas Leasing Solutions România, a acoperit arii precum Underwriting, Credit și Operațional Risk Management, Asset Management sau Permanent Control. De scurt timp Andrei activează ca Head of Agribusiness în Direcția Large Corporates a OTP Bank România.
Părerile participanților la seminar:
- Cel mai tare m-au impresionat aspectele practice aplicabile atât în viața personală, cât și ca evaluare a companiilor listate la bursă.
Unde și când:
Seminarul a avut loc la sediul companiei LINK group din București.
Loc: LINK Group Education Services din București, (Str. Academiei Nr. 39-41, Etaj 2, Sector 1).
Data și ora: 29. 09. 2017, 18:00 - 21:00
Vă invităm să citiți texte interesante din domeniul de afaceri.
3 moduri de a obține un job bine plătit
Am pregătit un document în care puteţi descoperi trei moduri de a obţine un job bine plătit pentru profesioniştii care lucrează pe calculator. Descărcați raportul aici
Verificați dacă mai sunt locuri disponibile! Sesiunea de înscrieri 2025/26 este deschisă.
Pentru a afla mai multe despre înscriere, daţi clic aici.
Înscrie-te